Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billiga flyg till Milano


Billiga flyg till Milano. Milano ligger i regionen Lombardiet och är med sina 1 300 000 invånare Italiens näst största stad. Här finns mängder av gamla byggnader, museer, restauranger och butiker. Milano är en stad som passar utmärkt att besöka året runt.

Det är inte särskilt svårt att få tag på ett billigt flyg till Milano. För att få ett billigt flyg ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. När det gäller lågprisflyg bör du boka minst en månad i förväg. Är du flexibel beträffande resdagar kan du också ha tur att hitta billiga flyg till Milano med kort varsel. Det är i regel svårast att få tag på ett billigt flyg till Milano under veckosluten. Om du planerar en weekend i Milano kan det således vara en god idé att, om möjligt, försöka åka dit på en torsdag och en igen på måndag.

När du letar efter billiga flyg till Milano så ska du alltid kontrollera ifall det pris som anges är inklusive skatter och andra avgifter. Annars finns det en risk att det flyg till Milano som verkade vara så billigt i slutändan inte är särskilt prisvärt. När det gäller lågprisflyg så bygger systemet på billiga enkelbiljetter. Genom att byta bolag, eller resväg, från Milano så kan du tjäna många sköna slantar.

I området runt Milano finns tre flygplatser. Dessa är Malpensa International Airport (MXP), Linate Airport (LIN) och Orio al Serio International Airport (BGY). Ett sätt att tjäna pengar är att jämföra priset på flygbiljetter till olika flygplatser. Du kan exempelvis flyga billigt till någon närliggande stad i Italien och åka buss eller tåg därifrån till Milano. Avstånden i Italien är inte särskilt stora.

Direktflyg är inte bara det snabbaste sättet att ta sig till Milano. Det är ofta även det billigaste. Du ska alltid kontrollera tidtabellen samma dag ifall det har gjorts några ändringar. Vidare ska du alltid vara ute på flygplatsen i god tid innan avresan. Detta är särskilt viktigt att tänka på när du flyger hem från Milano. Trafiken i och omkring Milano kan nämligen vara rörig och köbildningar kan förekomma. För att undvika stress kan du ta in på något av de hotell som ligger nära de respektive flygplatserna.

Om ditt plan avgår från Orio al Serioflygplatsen kan du ta in på Cristallo Palace (Via Betty Ambiveri 35). Ska du flyga från Linateflygplatsen kan du ta in på Novotel Aeroporto (Via Mecenate 121). Avgår din flight från Malpensaflygplatsen kan du ta in påFirst Hotel Malpensa (Via Baracca 34).

Om du flyger med ett lågprisbolag kan du bli tvungen att betala extra avgifter för skrymmande persedlar, såsom en golfbag eller snowboard. Ha således detta i åtanke när du packar inför din resa till Milano. Du kan hitta billiga fly till Milano på sajter som Seat24, Travellink, Flygbilligt och Supersavertravel.