Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Milano


Flyg Milano. Milano är en vacker stad med en lång historia. Här finns mängder av sevärdheter, restauranger och butiker. Milano är ett resmål som passar bra för en weekendresa, men också för ett längre besök. Det enklaste sättet att tag sig till Milano är med flyg. Att flyga från Sverige till Milano behöver inte bli särskilt dyrt.

För att öka dina chanser till att få tag på en prisvärd flygbiljett till Milano ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. I regel är det svårast att få tag på ett flyg till Milano under veckosluten. Har du tänkt spendera en weekend i Milano kan du, om möjligt, försöka resa på en torsdag respektive måndag.

När du letar efter flyg till Milano så ska du alltid jämföra priset på flera avgångar. Vidare är det viktigt att du kontrollerar ifall skatter och andra avgifter är inräknade i priset. Annars finns det en risk att din billiga flygbiljett till Milano i slutändan inte blir så billig. Det enklaste sättet att köpa en flygbiljett till Milano är att göra det direkt över Internet. Oftast är detta också det billigaste sättet. Anledning till det är att det kostar flygbolagen att ha personal som ombesörjer bokningar via telefon. Om du har möjlighet ska du alltid välja E-ticket. På så vis slipper du allt krångel med pappersbiljetter.

Du kan hitta din flygresa till Milano på sajter som Seat24, Supersavertravel, Travelstart och Flygbilligt. Det finns tre flygplatser i området kring Milano. Dessa är Malpensa, Linate och Orio al Serio. Malpensaflygplatsen, som ligger cirka fem mil norr om Milano, är regionens största flygplats. Linate är en internationell flygplats som ligger 7 kilometer öster om Milano. Flyplatsen Orio al Serio, som i första hands trafikeras av lågprisflygbolag som Ryanair, ligger nära staden Bergamo. Från Orio al Serio tar det ungefär 45 minuter att åka till Milano.

Om du flyger direkt till Milano förkortas inte bara resan, utan den blir i regel också billigare.
Från Stockholm Arlanda kan du flyga direkt till Milano med SAS. Ryanair erbjuder också direktflyg från Stockholm Skavsta till Milano. Du kan också flyga med Ryanair direkt till Milano från Göteborg City Airport (Säve). SAS och Sterling erbjuder direktflyg till Milano från Köpenhamn Kastrup. Vidare erbjuder även SAS direktflyg till Milano från Oslo Gardermoen. Kom ihåg att du ska vara vid flygplatsen i god tid innan planet avgår. För detaljerad information om vad man får ha med sig i handbagaget så kan du surfa in på respektive flygplats hemsida.