Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Grand Hotel Milano Marittima


Grand Hotel Milano Marittima. Grand Hotel Gallia Milano Marittima (V Traversa a Mare) är ett högklassigt hotell som ligger precis vid havet. Hotellets magnifika läge, endast 30 meter från stranden, gör det mycket attraktivt. Grand Hotel Milano Marittima är ett idealiskt hotell oberoende om man reser till Milano som turist eller i affärer. Hotellet har 118 fräscha gästrum. Vidare kan Grand Hotel Milano Marittima erbjuda mycket fina möteslokaler.

Grand Hotel Milano Marittima har en trevlig restaurang och bar. Vidare serveras det en frukostbuffé på hotellet. För dig som vill sporta under din vistelse på hotellet så har du mycket att välja mellan. Hotellet har också sitt eget skönhetscenter som är väl värt ett besök. Du kan också ta en svalkande simtur i hotellet swimmingpool.

Det enklaste sättet att boka i sig på hotellet är att göra det direkt över Internet. Skulle det uppstå några frågor i samband med att du bokar in dig på Grand Hotel Milano Marittima, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Därmed minskar risken för att du ska drabbas av obehagliga överraskningar väl på plats. För direkt kontakt med Grand Hotel Milano Marittima ringer du +39 0544 994 692.

Om du tar bilen ner till Milano kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Grand Hotel Milano Marittima. En sådan hittar på sajten Map24. Se alltid till att du har telefonnumret till hotellet nära till hands under resan. Därmed kan du höra av dig ifall det skulle uppstå några eventuella förseningar. Personalen på hotellet pratar, förutom italienska, engelska, tyska, franska spanska och ryska.

Du kan ställa din bil i Grand Hotel Milano Marittimas garage. Skulle du ha några speciella önskemål beträffande din vistelse på Grand Hotel Milano Marittima, som exempelvis champagne på rummet när du checkar in, så ska du meddela detta i samband med att du gör din bokning. Hotellet är öppet mellan mars och oktober.