Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Grand Hotel Verdi Milano


Grand Hotel Verdi Milano. När du hittat en flygresa till Milano är det dags att börja leta efter ett lämpligt hotell. Grand Hotel Verdi Milano (Via Melchiorre Gioia, 6) ligger i ett lugn hörn av Milanos finansdistrikt. Hotellet kan erbjuda 96 rum och tre sviter, som är smakfullt inredda. Rummen på Grand Hotel Verdi Milano har Internetuppkoppling, air-condition, ett säkerhetsskåp, satellit tv, minibar och hårtork. Vidare är hotellets badrum mycket komfortabla, här finns både dusch och badkar. Tiden för incheckning är 14.00 och tiden för utcheckning 12.00.

Grand Hotel Verdi Milano är bemannat dygnet runt ifall du skulle vilja ta del av turistinformation, växla pengar, eller har frågor angående hur man skaffar tåg- eller flygbiljetter. Hotellet har också en bar som är öppen mellan 08.00 till 01.00 varje dag. Här kan du varva ner efter en fartfylld dag i Milano. Grand Hotel Verdi Milano kan också erbjuda en tvättservice, där du lämnar in dina smutsiga kläder och får dem tvättade efter en dag. Skulle du vilja ha massage under din vistelse på Grand Hotel Verdi Milano så går detta också att ordna. Om du reser tillsammans med ditt husdjur så är det också välkommet på hotellet.

Grand Hotel Verdi Milano är också en idealisk plats för den som vill förlägga en konferens i Milano. Här finns fräscha och ljusa möteslokaler med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Det finns exempelvis möjligheter till att upprätta en videokonferens. På “All’Opera” Restaurant Cafè njuter du av en kokkonst töver det vanliga. Restaurangen är det perfekta stället för en romantisk middag.

Det enklaste sättet att boka in sig på Grand Hotel Verdi Milano är att göra det direkt online. Kom dock ihåg att vara ute i god tid med din bokning för att vara säker på att få tag på ett rum. Skulle det emellertid uppstå några frågetecken i samband med din bokning så kan du höra av dig direkt till hotellet. För direkt kontakt med Grand Hotel Verdi Milano ringer du +39 0262 371.

Tar du in på Grand Hotel Verdi Milano för att fira något speciellt, såsom en bröllopsdag eller födelsedag? Kanske vill du då exempelvis mötas av ett fång rosor och champagne på rummet när du checkar in. Kom ihåg att redogöra för alla eventuella önskemål i samband med att du boka in dig på hotellet. Har du tänkt att ta bilen till Italien kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdkarta. På sajten Map24 kan du fylla i din hemadress och hotellets adress och därefter kan du skriva ut en mycket bra färdanvisning.

Det finns en gästparkering på Grand Hotel Verdi Milano. Det är också väldig enkelt att nå Grand Hotel Verdi Milano med kollektivtrafiken. Om du åker tunnelbana, och åker med linje två (den gröns linjen), går du av på stationerna Gioia eller Gasribaldi. Åker du tunnelbana, linje tre (gul linje), går du av vid stationen Repubblica. Om du av någon anledning skulle bli tvungen att avboka din vistelse på Grand Hotel Verdi Milano så måste du göra det minst en dag innan din planerade ankomst.