Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel dei Giardini Milano


Hotel dei Giardini Milano. Milano är en stad som årligen lockar mängder av turister från världen över. Här finns mängder av spännande sevärdheter och attraktioner. När du bokat in din resa till Milano är det tid att börja titta efter lämpligt logi..

Hotel dei Giardini Milano (Via dei Giardini 8/10) är ett högklassigt hotell i som ligger i Nerviano, nära Milanos centrum och Malpensaflygplatsen. Hotellet omges av en gammal park och stämningen på Hotel dei Giardini Milano är avslappnad och vänligt. Parken inbjuder till mysiga promenader och utgör en stor kontrast till den närliggande storstaden. Hotel dei Giardini Milano är ett perfekt ställe att på bo på oavsett om du är i Milano på semester eller i affärer. Hotellet har 26 fräscha och fina rum och receptionen är öppen dygnet runt. Du checkar in mellan 12.00 och 24.00 och checkar ut mellan 07.00 och 10.00. På rummen finns air-condition, satellit-tv, hårtork, strykbräda, minibar, kyl och telefon.

Hotel dei Giardini Milano har också en restaurang och en bar. På restaurangen serveras traditionell mat från det italienska köket. I baren kan du avnjuta en härlig drink och varva ner efter en hektisk dag i Milano. Restaurangen är dock stängd på fredagar. Som gäst på hotellet har man tillgång till fri trådlös Internetuppkoppling. Du har också möjlighet att ställa din bil på Hotel dei Giardini Milanos gästparkering. Hotellet kan erbjuda mycket fina möteslokaler med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga.

Dessutom finns det goda möjligheter för dig som vill anordna en bankett på Hotel dei Giardini Milano. Hotellet kan vidare erbjuda en swimmingpool och ett solarium. Om du, mot förmodan, skulle bli tvungen att avboka din vistelse på Hotel dei Giardini Milano kan du göra detta utan avgifter en dag innan ankomst. Skulle du avboka mindre än en dag innan, eller inte dyka upp, kommer du att debiteras för första natten.

Det är det alltid bra att ha numret till Hotel dei Giardini Milano nära till hands under resan. Därmed kan du hör av dig ifall du skulle bli försenad. Du når Hotel dei Giardini Milano på telefonnummer +39 0331 585 200. Det enklaste sättet att boka in sig på hotellet är att göra det direkt över Internet. Se dock till så att du är ute i god tid med din bokning. Skulle det vara något särskilt som du efterfrågar på hotellet så är det alltid en god idé att tala om detta för personalen i samband med att du gör din bokning. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du bokar in dig på Hotel dei Giardini Milano, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis slipper du att drabbas av obehagliga överraskningar väl på plats.

Skulle du resa tillsammans med ditt husdjur, så är det också välkommet till Hotel dei Giardini Milano och du behöver inte betala någon extra kostnad för det. När du checkar in så måste du kunna uppvisa ett giltigt foto ID. Om du väljer att ta bilen ner till Milano kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Hotel dei Giardini Milano. En detaljerad färdanvisning kan du enkelt skriva ut från sajten Map24.