Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel San Carlo Milano


Hotel San Carlo Milano. När du bokar din resa till Milano är det hög tid att se sig om efter ett hotell. Hotel San Carlo Milano (Via Torriani Napo, 28) är ett hotell i mellanprisklassen som ligger endast 200 meter ifrån centralstationen. Hotellet är på grund av sitt läge en perfekt plats ut utgå från när man ska turista i Milano. Hotel San Carlo Milano, som byggdes 1956, har en varm och välkomnande atmosfär. Nära hotellet ligger också många modebutiker och således är Hotel San Carlo Milano ett mycket fint alternativ för dig som åker till Milano över en helg för att shoppa.

De 75 rummen är försedda med minibar, satellit tv, säkerhetsskåp och hårtork. Receptionen är öppen dygnet runt och personalen på hotellet talar flera olika språk. Om du skulle behöva växla pengar kan du göra det på hotellet. Incheckningen startar efter 14.00 och du ska ha checkat ut från Hotel San Carlo Milano innan 11.00. Vidare kan du beställa roomservice.

Hotellet har också en fin restaurang med en härlig atmosfär. Här serveras lokala traditionella rätter. I hotellets bar/lounge kan du koppla av med en stärkande drink efter en lång dag fylld av spännande och intressant upplevelser. Hotel San Carlo Milano är också ett perfekt alternativ för dig som reser till Milano i affärer. Hotellet kan nämligen erbjuda fina möteslokaler. Här finns all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga.

På hotellet serveras en italiensk kontinental frukostbuffé mellan 07.00 till 10.15. Du kan välja mellan att inta frukosten i Hotel San Carlo Milanos frukostmatsal eller få den serverad på rummet. Det enklaste sättet att boka in sig på Hotel San Carlo Milano är att göra det direkt online. Försökt alltid att vara ute i god tid när du ska boka in dig på Hotel San Carlo Milano.

Detta i synnerhet om du tänkt att besöka Milano under den mest hektiska högsäsongen. Skulle det uppstå några frågor i samband med bokningen så kan du alltid höra av dig direkt till hotellet. Om du reser i sällskap med ditt husdjur så är det också välkommet på hotellet. Hotellet vill dock veta ifall du kommer i sällskap med ditt husdjur i samband med att du gör din bokning.

Om du reser till Milano för att fira något speciellt har du kanske några speciella önskemål, såsom champagne på rummet när du checkar in. Tala i så fall om detta för hotellet i samband med att du gör din bokning. För att komma direkt till Hotel San Carlo Milano ringer du +39 02 669 3236. Det är alltid bra att ha telefonnumret till hotellet nära till hands under resan. På så vis kan du höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar längs vägen.

Om du tänkt ta bilen till Hotel San Carlo Milano kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map24. Hotel San Carlo Milano kan erbjuda sina gäster en parkeringsplats. Denna parkering är övervakad. Kom ihåg att du alltid ska kunna uppvisa giltigt foto ID när du checkar in på Hotel San Carlo Milano. Du kan avboka eller förändra din bokning 48 timmar innan din ankomst.