Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Milano tåg


Milano tåg. Milano är stad som passar utmärkt att besöka året runt. Här finns mängder av spännande sevärdheter och aktiviteter. Milano är en stad med en lång och spännande historia som har något att erbjuda för alla. Det första steget i att planera en resa till Milano tar man genom att välja med vilket färdmedel man ska ta sig till staden.

Ett bekvämt sätt att resa till Milano är med tåg. Från tågfönstret kan du blicka ut över det tyska landskapet, läsa på om resmålet, eller bara slappa. Vidare är tåg ett miljövänligt sätt att resa. Köpenhamn är en bra plats för att starta en tågresa till Milano. Du får räkna med att det tar omkring ett dygn att resa från Köpenhamn till Italien, och Milano.

Det är alltid bra att vara ute i god tid när man ska boka en tågresa till Milano. Detta i synnerhet om du ämnar besöka Milano under den mest hektiska högsäsongen. Jämför alltid priset mellan flera olika avgångar innan du bokar. I regel är det svårast att få tag på tågbiljetter till Milano under veckosluten. Har du möjlighet kan det därför vara en god idé att leta efter avgångar mitt i veckan. Håll också utkik om du kan få någon rabatt på din tågresa till Milano.

Ett smart sätt för dig som vill ta tåget till Milano kan vara att köpa ett InterRail-kort. InterRail är ett samarbete mellan de europeiska järnvägbolagen. Är du upp till 26 år kan för 2 200 kronor vara ute på resa i 22 dagar, samt resa tio av dessa. Skulle du vara över 26 år betalar du 3 310 kronor för samma period.

På så vis har du chansen att se mer av Italien än bara Milano, utan att du för den skull behöver betala något extra. Skulle du ha några frågor om tåg till Milano kan du höra av dig till SJ:s utrikesförsäljning. Du når dem på telefonnummer 0771-75 75 75. Deras öppettider är helgfri måndag till fredag 09.00 till 18.00.