Sök och boka hotell i Milano

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Milano


Vandrarhem Milano. För dig som reser till Milano med en något begränsad budget kan vandrarhem vara det perfekta alternativet. Milano är stad som kan erbjuda flertalet trevliga och prisvärda vandrarhem. Vandrarhem är ofta ett mycket social boendeform, där man träffar turister i samma situation, med vilka man kan utbyta tips om sevärdheter och aktiviteter i Milano.

Det enklaste sättet att boka in sin vistelse på ett vandrarhem i Milano är att göra det direkt över Internet. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Milano under den mest hektiska högsäsongen. Nöj dig dock inte med första bästa vandrarhem som du hittar. Ta dig istället tid att jämföra flera vandrarhem i Milano utifrån pris, läge och standard.

Ofta brukar man få en ganska god uppfattning om vandrarhemmens standard om man tittar på de bilder som finns på deras webbplatser. Skulle det vandrarhem i Milano, som du är intresserad av, ligga något utanför staden, så ska du alltid kontrollera vilka möjligheter som kollektivtrafiken erbjuder innan du bokar in dig.

Ifall du tar bilen med dig till Milano, eller väljer att hyra en bil på plats, så ska du i samband med din bokning av vandrarhem kontrollera vilka parkeringsmöjligheter som finns i anslutning till vandrarhemmet. Om ditt vandrarhem i Milano inte kan erbjuda någon gästparkering, så ska du på förhand kontrollera vart du närmast och säkrast kan ställa din bil.

Piero Rotta AIG Youth Hotel (Via Salmoiraghi 1) är ett trevligt vandrarhem som ligger något utanför centrala Milano. Stämningen på detta vandrarhem är avslappnad och rummen är fräscha och fina. Vandrarhemmet kan erbjuda de flesta faciliteter som man kan tänkas efterfråga. OstellOlinda (Via Ippocrate 45) är ett annat fint vandrarhem som ligger inrymt i ett tvåvåningshus, med en vacker trädgård, i de centrala delarna av Milano.

Du kan välja mellan alltifrån singelrum till flerbäddsrum. Postello (Via Della Pergola 5) är ett mysigt vandrarhem i Milano. Vandarhemmet är rent och fräscht och mycket prisvärt. Amirai Hostel (Via Carlo Goldoni 84) är ett vandrarhem som ligger i Milanos centrum. När du bokar i dig på detta vandrarhem ingår frukost i priset. Varje onsdag och söndag lagar vandrarhemmet en middag till sina gäster.